به گزارش روابط عمومی انجمن صنعت ورزش کشور، نشست تخصصی هماندیشی تولیدکنندگان صنایع ورزش با تصمیمسازان اقتصاد، صنعت و ورزش کشور امروز با هدف ارائه دستاوردها و چالشهای پیش روی صنعت ورزش کشور در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
در این نشست علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دستباز رییس مرکز مشارکتهای سرمایهگذاری و اقتصاد ورزش وزارت ورزش و جوانان، حسن محمدلو رییس انجمن صنعت ورزش، غفاری دبیر فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، نیازی معاون وزارت صمت و مجدالدین مدیرکل دفتر هماهنگی صنعت دانش و بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و هلیا الیاسی نائب رییس بانوان انجمن گردشگری ورزشی و مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی ستارگان برفی حضور داشتند.
علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این نشست با اشاره به آسیب زدا بودن ورزش در اجتماع گفت: با حمایت از ورزش می توان بسیاری از مشکلات و تبعات اجتماعی آن را کم کرد.
وی افزود: ما افتخار میکنیم که امسال در المپیک پیراهن 35 تیم کشتی از محصولات کشور ما بوده است و باید این رویکرد ادامه پیدا کند.
آقامحمدی اضافه کرد: باید حمایت شایسته از فعالان عرصه ورزش صورت گیرد زیرا این افراد میتوانند الگوهای مناسبی برای جوانان باشند، البته در کنار این موضوع باید به تولیدکنندگان لوازم و تجهیزات ورزشی هم توجه ویژه شود و موان از سر راه آنها برداشته شود تا بتوان از امکانات زیر ساختی فراهم شده از سوی آنها بهره برد.
علی دستباز رئیس مرکز مشارکتها، سرمایه گذاری و اقتصاد وزارت ورزش و جوانان در این جلسه با بیان اینکه اظهار داشت: این همایش در راستای منویات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب و فرمایشات ایشان که تاکید داشتند تولیدکنندگان ورزشی باید حمایت شوند برگزار شد.
او ادامه داد: بحث تولید یک بحث اساسی است و اساس اقتصاد یک کشور و بالندگی جامعه به تولید بستگی دارد و باید به نحو احسن این تولید در کشور ساری و جاری باشد.
دستباز گفت: در مسیر تولید تحریم ها را داشتیم و این موضوع کار تولید را سخت و پیچیده کرد. به همین خاطر مقام معظم رهبری به حمایت از تولیدکنندگان اشاره دارند.
رئیس مرکز مشارکت ها،سرمایه گذاری و اقتصاد وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: یکی از ۱۰ صنعت برتر جهان صنعت ورزش است. میلیون ها نفر در دنیا در صنعت ورزش اشتغال دارند. علی رغم همه ظرفیت هایی که داریم متاسفانه ما در صنعت ورزش ضعیف هستیم. یکی از مشکلات عدم حمایت کافی از تولید کنندگان است.
او اظهار داشت: عمده مشکلات تولیدکنندگان بحث مالیاتی، تهیه مواد اولیه و مشکلات بانکی است. تسهیلاتی که دولت تعیین می کند باید به موقع پرداخت شود تا از ایجاد مشکلات جلوگیری شود. ظرفیت و پتانسیل خوبی در کشور برای تولیدکنندگان صنعت ورزش وجود دارد که با حمایت از آنها می توان به رشد و توسعه رسید.
نیازی معاون برنامه ریزی وزیر صمت نیز در این همایش ضمن شنیدن دغدغه برخی تولیدکنندگان گفت: موضوع صنعت ورزش مهم و کلیدی است که مدتی مغفول ماند، اما با توجه به رویکرد وزیر صنعت اصلاح ساختار خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه برنامه ۴ ساله شامل اهداف و اقدامات و عملیاتی در حوزه صنعت ورزش است، افزود: دفتری را در وزارت صمت به بخش ورزش اختصاص میدهیم تا با قوت بیشتری موارد را پیگیری کنیم.
حسن محمدلو رییس انجمن صنعت ورزش نیز در این مراسم ضمن تبیین و اشاره به رسالت های انجمن تحت پوشش خود گفت: هدف انجمن صنعت ورزش مانعزدایی از راه تولیدکنندگان و جامعه ورزش است
وی افزود: تولیدکنندگان ما یکسری موانع دارند و قصد ما این بود که با ایجاد همگرایی بین همه دستگاهها موانع را از سر راه تولیدکنندگان صنعت ورزش برداریم.
حسن محمدلو رییس انجمن صنعت ورزش با اشاره به اهمیت برگزاری این همایش گفت: این جلسه برای هماهنگی دستگاههای ذیربط و چند وزارتخانه برگزار شد، چون تولیدکنندگان ما یکسری موانع دارند و قصد ما این بود که با ایجاد همگرایی بین همه دستگاهها موانع را از سر راه تولیدکنندگان صنعت ورزش برداریم.
در این همایش همچنین دکتر ساعدی فر تولیدکننده پوشاک و تجهیزات ورزشی، عباسی تولیدکننده پوشاک ورزشی، خیرالهی تولیدکننده تجهیزات ورزشی و هلیا الیاسی به عنوان عضوی از جامعه توریسم ورزشی، به بیان دغدغه های مجموعه های تولیدی خود پرداختند.
هلیا الیاسی: گردشگری ورزشی ظرفیتی مغفول
هلیا الیاسی نائب رییس بانوان انجمن گردشگری ورزشی نیز در این مراسم با اشاره توسعه صنعت گردشگری ورزشی در کشورهای منطقه ما، گفت: ترکیه، قطر و امارات در حال توسعه قابل توجه این ظرفیت هستند اما در کشور ما این ظرفیت مغفول مانده است.
وی با اشاره به لزوم حمایت از فعالان این عرصه افزود: متاسفانه اندک مجموعه های فعال این حوزه نیز در دوره کرونا با مشکلات جدی مواجه شده و بسیاری از آنها نتوانستند به فعالیت خود ادامه دهند.
الیاسی گفت: نیاز از متوالیان وزارت ورزش و جوانان و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اقدامات حمایتی مناسبی در این حوزه صورت دهند.
در پاین این نشست پوستر همایش و تندیس تجلیل از برترین فعالان حوزه صنعت ورزش ایران که در سال 2022 میلادی برگزار می شود، نیز رونمایی شد.